Bouwlust 200 jaar

Dit jaar bestaat Hoeve Bouwlust 200 jaar, ter ere van deze mijlpaal is er een kinderboekje uitgebracht.

Hou je ook zo van de vakantie en ga je dan wel eens logeren? In dit leuke boekje gaat Peter logeren bij zijn lievelings-opa. Niet zomaar in een huis maar in een echte boerderij. Opa verzint altijd wel een klusje om samen te doen. Soms is het grappig of spannend en soms gaat er wel eens iets (bijna) fout.

Dit verhaal is gebaseerd op de dagelijkse gebeurtenissen op ‘Hoeve Bouwlust’. Het is tevens geïnspireerd op de vele verhaaltjes van opa de Vette, die hij heeft opgeschreven in het familieboek ‘Opa, vertel ‘s!’ Dit boek met leuke anekdotes en grappige maar ook serieuze stukjes geschiedenis is al vele jaren in het bezit van familie de Vette. Het heeft nog steeds een speciaal plekje in de huidige boekenkast.

 

Het boekje is te koop in de winkel van Hoeve Bouwlust.