De Bonte Beestenboel van Bouwlust

Ontdek deze familie- en kinder-Escape Room!

Met groot enthousiasme presenteren we 'De Bonte Beestenboel van Bouwlust': een unieke Escape Room, geschikt voor kinderen en families.

Onze nieuwe Escape Room is geschikt voor families met kinderen vanaf 7 jaar en voor kinderfeestjes met kinderen vanaf 7 jaar.


Reserveer direct!

Image

Mevrouw Tok heeft jouw hulp nodig!

Help mevrouw Tok!

En ontmoet haar goede vrienden

Achter op het erf van Hoeve Bouwlust staat een hele bijzondere hooiberg,  'De Bonte Beestenboel van Bouwlust. In deze bijzondere hooiberg maak je kennis met Mevrouw Tok, Petra de Prachtige Paauw, Karel de Kapotte Klok en nog veel meer eigenaardige bewoners.

Alle bijzondere bewoners van deze unieke hooiberg hebben het meestal heel gezellig met elkaar. Helaas is dat niet altijd zo, zoals een paar nachten geleden. Die nacht stormde het buiten enorm. Zo hard zelfs, dat de wind ook in de hooiberg te voelen was. Zo hard zelfs, dat de wind de eieren van mevrouw Tok door de hele hooiberg geblazen heeft.

Mevrouw Tok is nu natuurlijk enorm verdrietig; ze is haar eitjes kwijt. Alle bewoners van de hooiberg hebben enorm hun best gedaan, maar ze hebben de eieren van mevrouw Tok niet kunnen vinden. Kom jij snel langs, om de eieren te zoeken, vinden en terug te geven aan mevrouw Tok?


(ook) voor kinderen

In tegenstelling tot veel andere Escape Rooms, kent 'De Bonte Beestenboel van Bouwlust' geen harde tijd-limiet. Het doel is dat alle eieren van Mevrouw Tok gevonden worden en er dus altijd een succes-beleving is.

De klassieke elementen van een Escape Room vind je ook in 'De Bonte Beestenboel van Bouwlust: je zult puzzels op moeten lossen, rekensommen moeten maken en onverwachte mechanieken moeten bedienen. Natuurlijk wil je dat zo veel mogelijk zelf doen. Wanneer je echt vast loopt, is een van onze boeren of boerinnen altijd in de hooiberg aanwezig om je een stapje verder te helpen.

De puzzels en opdrachten in deze Escape Room zijn uitdagend en op verschillende leeftijds- en denk-niveaus afgestemd. In de meeste gevallen staan alle uitdagingen garant voor een spelduur van 40 tot 70 minuten.

Boek de bonte beestenboel van bouwlust


Corona maatregelen

Alleen samen krijgen we Corona onder controle. Daarom hanteren we de volgende maatregelen:

  • Alle spelers behoren tot hetzelfde huishouden, of zijn onder de 13 jaar
  • Voor, tijdens en na het spelen houden spelers tenminste 1,5m afstand tot andere gasten en de medewerkers van Hoeve Bouwlust
  • Voor en na het spel desinfecteren alle spelers hun handen grondig
  • Bij klachten, blijf je thuis. We annuleren de reservering kosteloos

Prijzen


Altijd inbegrepen: 2 drankjes per persoon, parkeren en WiFi!

3-4 spelers:  € 99,-
5 spelers:     € 109,-
6 spelers:     € 119,-
7 spelers:     € 129,-
8 spelers:     € 139,-


Goed om te weten


Kies een starttijd. LET OP! Je dient 30 minuten voor aanvang aanwezig te zijn.


Je reservering is definitief nadat we deze per e-mail hebben bevestigd. Dat doen we natuurlijk zo snel mogelijk!

Wil je binnen 24 uur spelen?
Bel ons op 010 59 12 775!

Heb je een kortings- of cadeaubon?
Laat de code achter in het 'opmerkingen' veld en neem je bon mee als je komt spelen.

Beleef de boerderij

Ontdek het boerenleven op Hoeve Bouwlust!